Πειθαρχικές διώξεις για τα επεισόδια σε αγώνα Γ’ Εθνικής

Πειθαρχικές διώξεις ασκήθηκαν από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα σε βάρος του Παναργιακού και του ποδοσφαιριστή του Ιωάννη Κοντογιάννη, για τα επεισόδια που προκλήθηκαν στον αγώνα με τον ΑΟ Υπάτου.

Να θυμίσουμε πως ο ΑΟ Υπάτου με επιστολή του στην Πειθαρχική της ΕΠΟ είχε καταγγείλει  συνθήκες ζούγκλας αλλά και άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν παίκτες και μέλη της αποστολής του, πριν την είσοδο στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά:

Ο Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε Πειθαρχικές Διώξεις σε βάρος: α) της ομάδας του Παναγρινιακού και, β) του ποδοσφαιριστή του Παναγρινιακού, Ιωάννη Κοντογιάννη.

Οι Πειθαρχικές Διώξεις ασκούνται για επεισόδια που προκλήθηκαν κατά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Παναγρινιακός – ΑΟ Υπάτου, που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 10 παρ.1 περ. γ΄, παρ.2 περ. γ΄, παρ.5 περ.ε΄ και στ΄, 11 παρ.1, 2, 3, 15 παρ. 4 περ. β΄, παρ.5 περ.στ΄, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις