ΕΣΠΘ: Το Σάββατο (7/5) ο αγώνας κατάταξης Αγ. Παρασκευής-Αγχιάλου

Μια εκκρεμότητα απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η χρονιά για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΘ 2015-26 κι αφορά τον αγώνα κατάταξης των ομάδων που τερμάτισαν στην 7 θέση του ομίλου τους και συγκεκριμένα για τις Αγ. Παρασκευή (1ος όμιλος) και ΦΘ Αγχιάλου (2ος όμιλος)…

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς ο ηττημένος αναμένεται να «αποχαιρετήσει» την κατηγορία, κάτι που θα κριθεί από την παραμονή ή όχι το Πυράσου στη Γ’ Εθνική. Ωστόσο, θεωρητικά τουλάχιστον, ούτε για το νικητή της αναμέτρηση έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΘ για την επόμενη χρονιά, κάτι που θα παγιωθεί, μόνο εφόσον οι ομάδες που ανήκουν στο δυναμικό της ΕΠΣΘ κι έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην Γ΄ Εθνική, δηλώσουν συμμετοχή και συμμετέχουν εκεί κανονικά.
Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς έχει οριστεί να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 7/5/2016 στο γήπεδο Βελεστίνου και είναι μονό, γεγονός που σημαίνει ότι αν δεν προκύψει νικητής στην κανονική του διάρκεια, θα ακολουθήσει παράταση και η διαδικασία των πέναλτι εφόσον χρειαστεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις