Για δεύτερη σερί νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Δωτιέα

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα επιδιώξει να αποσπάσει αύριο Κυριακή ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς στο γήπεδο της Νεάπολης.

Το βολιώτικο συγκρότημα θα επιχειρήσει στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου να αναρριχηθεί ψηλά στη βαθμολογία, έχοντας ένα αρκετά βατό πρόγραμμα, με τρία παιχνίδια εντός έδρας, με Δωτιέα, Χανιώτη και Μακεδονικό Φούφα κατά σειρά, ενώ θα κληθεί να παίξει εκτός με Καστοριά και ΠΑΟΚ Κρηστώνης, την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Δωτιέα ολοκληρώνεται σήμερα, με τον προπονητή της ομάδας, Σάκη Θεοδοσιάδη, να έχει και πάλι στη διάθεσή του τους βασικούς Γιάννη Ντινιωτάκη και Μάρκο Διαμαντόπουλο, οι οποίοι λόγω ίωσης δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό. Θυμίζουμε, ότι ο Απόστολος Λάμπος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, καθώς ζήτησε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για προσωπικούς λόγους.

Διαθέσιμος είναι και ο νεοαποκτηθείς Θανάσης Μαργαρίτης, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε από την ΕΠΟ.

Το παιχνίδι, πάντως, με τον Δωτιέα κρύβει «παγίδες» και θα πρέπει οι παίκτες του Ολυμπιακού να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουν τη νίκη. Απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζεται ανεβασμένη στα τελευταία ματς, ύστερα από ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο Δωτιέας γνώρισε τρεις ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και με μεγάλα σκορ, όμως στη συνέχεια η εικόνα της ομάδας από την Αγιά βελτιώθηκε σημαντικά. Αποτέλεσμα να σημειώσει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, αξιοποιώντας απόλυτα τον παράγοντα έδρα. Στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι, πάντως, που έδωσε ο Δωτιέας στην Καστοριά ηττήθηκε με 1-0.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις