Μαργαρίτης: Χαρά μου που επέστρεψα στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Θανάσης Μαργαρίτης, αναμένεται να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού Βόλου, στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα στο παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς αύριο Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Με δηλώσεις του ο 25χρονος αμυντικός τόνισε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που είμαι και πάλι πίσω στην ομάδα. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει και να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι.

Είμαι έτοιμος 100% να βοηθήσω την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Δωτιέα και ίσως να μου έκανε καλό που δεν αγωνίστηκα στο περασμένο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό. Κι αυτό γιατί είχα περισσότερο χρόνο για να μάθω τους συμπαίκτες μου. Ελπίζω να φέρνω γούρι στην ομάδα και να πάρει ο Ολυμπιακός άλλους τρεις βαθμούς, μετά την νίκη επί του Εδεσσαϊκού την περασμένη αγωνιστική.

Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα που ήρθα Ολυμπιακό, ενώ με κάποιους ποδοσφαιριστές είχα συνεργαστεί και στο παρελθόν. Πιστεύω, ότι θα έρθουν και τα γκολ που χρειάζεται η ομάδα για να σημειώσουμε νίκες, που θα μας ανεβάσουν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Η νίκη επί του Εδεσσαϊκού μας έδωσε ψυχολογία και από δω και πέρα θα κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε τους βαθμούς, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Δωτιέα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις