Επίσκεψη για την κολύμβηση του ΝΟΒ-Α στο ορφανοτροφείο

Η Εφορία του τμήματος Κολύμβησης με επικεφαλής τον κ. Κων. Κουτρομάνο τον προπονητή Κων. Σελήνη και τους αθλητές επισκέφθηκε το ορφανοτροφείο Βόλου και διένειμε τρόφιμα στα παιδιά προσφέροντας χαρά και ικανοποίηση.

Με την ενέργεια αυτή που τόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει σήμερα και ιδιαίτερα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα η βοήθεια σε συνανθρώπους μας δείχνει το μεγαλείο της αγάπης και της φροντίδας σε αυτούς όπως είναι τα παιδιά του ορφανοτροφείου που την χρειάζονται σε αυτή την φάση της ζωής τους.

Οι άνθρωποι του Ν.Ο.Β-Α πρότειναν στη διοίκηση του ορφανοτροφείου όσα από τα παιδιά επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν και να γυμνάζονται δωρεάν σε όποιο άθλημα τους αρέσει υπό την επίβλεψη των καταξιωμένων προπονητών του Ν.Ο.Β-Α. προκειμένου να τους προσφέρουν μία ακόμη βοήθεια που τόσο πολύ πολύτιμη είναι για αυτούς.

Πρόεδρος το Ν.Ο.Β-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και το Δ.Σ συγχαίρουν το τμήμα της κολύμβησης για την φιλανθρωπική τους ενέργεια αυτή και να συνεχίσουν δείχνοντας το καλό παράδειγμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Από την Διοίκηση του ΝΟ.Β-Α.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις