Αναστασίου: Μόνο νίκη με Δωτιέα

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Δωτιέα, αλλά και γενικότερα για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου, μίλησε στην εφημερίδα “Θεσσαλία” ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του. Ο λόγος για τον Αλέκο Αναστασίου που αναφέρθηκε στα κάτωθι θέματα:

Για το «διπλό» της περασμένης Κυριακής στην Έδεσσα και πόσο σημαντικό ήταν για την ομάδα: «Η νέα χρονιά μπήκε πολύ καλά για τον Ολυμπιακό, αφού πανηγυρίσαμε ένα «διπλό» που ανέβασε την ψυχολογία μας. Σε αυτά τα ματς, εμείς οι πιο έμπειροι πρέπει να είμαστε μπροστάρηδες και να βοηθάμε τους νεαρότερους, που πάντως έχουν δουλέψει πολύ καλά και έχουν μπει στον ρυθμό της ομάδας. Αυτή η νίκη που κάναμε επί του Εδεσσαϊκού πιστεύω να αποτελέσει την αρχή για ανοδική πορεία στη συνέχεια».

Για τον σημερινό αγώνα με τον Δωτιέα: «Τώρα μας απασχολεί μόνο ο αγώνας με τον Δωτιέα. Πρέπει και εδώ να μπούμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο από την κατάκτηση των τριών πόντων, ώστε να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία».

Για το γεγονός ότι σε όλα τα παιχνίδια ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, αλλά έχει κερδίσει μόνο σε δύο από αυτά: «Πιστεύω ότι ο ρυθμός κάθε παιχνιδιού δίνεται από εμάς. Έχουμε την κατοχή της μπάλας και γενικά την υπεροχή. Όμως ίσως έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης. Κάνουμε κάποια λάθη και δυστυχώς τα πληρώνουμε. Όπως προείπα, ελπίζω το «διπλό» στην Έδεσσα να μας βοηθήσει ώστε να μειώσουμε τα λάθη αυτά και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Για το αν η ομάδα έχει «απελευθερωθεί» επιθετικά, έχοντας πετύχει από δύο γκολ στα τελευταία εκτός έδρας ματς με Κεραυνό και Εδεσσαϊκό: «Η ομάδα είναι πολύ δουλεμένη από το καλοκαίρι και σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά της. Δημιουργούμε φάσεις και το γκολ πλέον έρχεται πιο εύκολα, όπως δείξαμε και στην Έδεσσα όπου εκτός των δύο τερμάτων είχαμε και άλλες ευκαιρίες».

Για το αν ο Ολυμπιακός με τα νέα παιδιά που έχει στο ρόστερ του μπορεί να αποκτήσει τα επόμενα χρόνια έναν κορμό με Βολιώτες ποδοσφαιριστές: «Βεβαίως και ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκτήσει κορμό με Βολιώτες ποδοσφαιριστές. Δουλεύουμε πολύ σωστά με τον προπονητή μας κ. Θεοδοσιάδη, τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Πετσιμέρη και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Φούτρη. Τα νεαρότερα παιδιά έχουν μάθει πάρα πολλά και το μέλλον είναι δικό τους. Ο κόουτς τους δίνει ευκαιρίες και έχουν τη δυνατότητα να πάνε πολύ ψηλά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις