Παραίτηση Θεοδοσιάδη από τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά από την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού Βόλου από τον Δωτιέα Αγιάς (0-1) ο Σάκης Θεοδοσιάδης στις δηλώσεις που ακολούθησαν ενημέρωσε πως υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Οι δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη, όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr

“Αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι παύω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές και φυσικά τη διοίκηση, η οποία πίστεψε σε μένα και το περασμένο καλοκαίρι που ανέθεσε τα ηνία της ομάδας. Μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου.

Έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε για το μέγεθος και την ιστορία του Ολυμπιακού. Πρώτος εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν μέχρι σήμερα.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην ομάδα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν μας έχουν δώσει βαθμολογική ανάταση. Είμαι πολύ σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα ανταποκριθεί στα επόμενα παιχνίδια και θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για την εκτίμηση στο πρόσωπό μου.

Δυστυχώς, αυτές τις στιγμές πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές όλο αυτό το διάστημα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει σε μία μεταβατική χρονιά.

Κρατώ μόνο τα θετικά και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου γιατί σε μια δύσκολη συγκυρία η διοίκηση του κ. Τσεκούρα μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ κάποιους που τους δόθηκε η ευκαιρία τόσο απλόχερα, που ούτε στα όνειρά τους θα μπορούσαν να φορέσουν αυτή τη φανέλα, αποχώρησαν νωρίς.

Mε έχει στενοχωρέσει κάποιο γεγονός που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα. Πραγματικά η ομάδα είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω πως γρήγορα θα επανέλθει εκεί που ήταν στο παρελθόν, στις μεγάλες κατηγορίες.

Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις