Θέλει “τρίποντο” σήμερα με Ιωνικό ο Βόλος

Η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ πέφτει σήμερα στις 7.30 μ.μ. στη Νίκαια. Ο Ιωνικός υποδέχεται τον Βόλο, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους.

Ο Βόλος μετά και τα αποτελέσματα της τρέχουσας αγωνιστικής είδε τον Ατρόμητο να μειώνει τη διαφορά από την έκτη θέση – που κατέχουν οι «κυανέρυθροι» – στους τρεις βαθμούς, μετά την ισοπαλία που απέσπασε στη Λαμία από την τοπική ομάδα. Το συγκρότημα του Κώστα Μπράτσου θέλει τη νίκη σήμερα για να αυξήσει τη διαφορά στους έξι βαθμούς και να κάνει ένα ακόμη σταθερό βήμα για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Από την πλευρά του ο Ιωνικός είναι ουραγός του πρωταθλήματος, έχοντας οκτώ βαθμούς στο ενεργητικό του και κάνει μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει. Είναι η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λιγκ που δεν έχει νίκη στο γήπεδό της.

Η προετοιμασία των παικτών του Βόλου ολοκληρώθηκε και η αποστολή βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει σε ένα ακόμη παιχνίδι στις υπηρεσίες του τραυματία Τάσου Τσοκάνη, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία και εάν όλα πάνε καλά, μπορεί να επιστρέψει στο ματς με τον Παναιτωλικό στις 28/1 στο Πανθεσσαλικό.

Από εκεί και πέρα εκτός έμεινε ο Χαβιέ Ματίγια, αλλά και ο Αμπντούλ Ουές, ενώ ο Βίκτορ Φερνάντες μετά από καιρό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Στην Αθήνα ταξίδεψε και ο νεοαποκτηθείς Αρούνα Σι.

Όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Λούνα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Εσκοβάλ και ένας εκ των Πίρινεν, Σιέλη. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Μεταξάς και Μπαριέντος, οι Γκάγκι (δεξιά) και Ντέλετιτς (αριστερά) θα είναι οι δύο παίκτες που θα κινούνται στις πτέρυγες, με τον Τσιρίνος να παίζει πίσω από τον Οζέγκοβιτς, οποίος θα πάρει θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μεσκίδα. Στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου βρίσκονται επίσης και οι Κότνικ, Ασλανίδης, Τάχατος, Κούτσιας, Καρτάλης, Τσελεμπάκης, Φερνάντες, Σι.

 Ο Ιωνικός
Την προετοιμασία του για το ματς με τον Βόλο ολοκλήρωσε χθες ο Ιωνικός. Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή των «κυανόλευκων». Σ’ αυτήν δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Τσίμπσαχ (αποβλήθηκε κόντρα στον Ατρόμητο), καθώς και ο Μασάς που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε ο νεαπτοκτηθείς εξτρέμ, Κέιν Γούλερι.
Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Χριστοδουλής, Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς, Αντούνες, Πογοσιάν, Χρ. Ιωαννίδης, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Γούλερι, Καμπράλ, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Διαιτητής ο Περράκης
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Περράκης από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου) και Αναστάσιος Φραγιος (Μακεδονίας).

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών). Διαιτητής VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και AVAR o Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας). Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

Ο Περράκης είχε σφυρίξει ξανά τον Βόλο στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης (3-3).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις