Επιστροφή στις πισίνες για το πόλο της Νίκης

Επιστρέφει στις πισίνες το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου και μάλιστα με δύο κατηγορίες, σ’ ένα τριήμερο με έντονη αγωνιστική δραστηριότητα. Αν υπολογίσουμε ότι τις ίδιες ημέρες θα αγωνιστούν στο τουρνουά της Ν.Ε.Λ. και οι ομάδες μίνι-προ μίνι προκύπτει ότι συνολικά το τμήμα της Νίκης Βόλου θα αγωνιστεί σε 14 αγώνες, ενώ θα χρησιμοποιηθούν συνολικά περίπου 60 αθλητές, αριθμοί που αποδεικνύουν το πόσο έχει μεγαλώσει το τμήμα αυτό τα τελευταία χρόνια.

Οι ομάδες εφήβων και ανδρών θα αγωνιστούν με διαφορετικό στόχο η καθεμία. Η ομάδα των εφήβων μετά την πρόκριση της για πρώτη φορά στην ιστορία της στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος έχει ως στόχο την διεκδίκηση μιας θέσης στην τελική οχτάδα, στόχος δύσκολος καθώς θα έχει αντίπαλους εκτός από τις ομάδες που αντιμετώπισε στις προηγούμενες φάσεις, δηλαδή τον Ο.Υ.Κ. και τον Ν.Ο. Λάρισας, την ομάδα της Κοζάνης, τον πολύ έμπειρο Ολυμπιακό Πειραιώς και την ομάδα του Ν.Ο. Πατρών. Τα παιχνίδια θα είναι σίγουρα δύσκολα αλλά κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στους αθλητές της Νίκης να κρυφοκοιτάνε την πρόκριση.

Η σύνθεση της ομάδας είναι: Καρτσάνας, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσαβακατόπουλος, Γλούμης, Καραγκούνης, Κανάκης, Γκατζούνας, Μπρουσοβάνας, Γκανάτσιος, Βάτσος, Τσιμπερίδης, Μόσιος, Χαρίσης.

Οι αγώνες θα γίνουν στο κολυμβητήριο του Βόλου και το πρόγραμμα της Νίκης είναι:

1η αγωνιστική Παρασκευή 06/05/2016
ΩΡΑ: 19:30 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ
2η αγωνιστική Σάββατο 07/05/2016
ΩΡΑ: 09:30 ΚΕ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
3η αγωνιστική Σάββατο 07/05/2016
ΩΡΑ: 19:00 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
4η αγωνιστική Κυριακή 08/05/2016
ΩΡΑ: 10:30 ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
5η αγωνιστική Κυριακή 09/05/2016
ΩΡΑ: 19:00 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στους άνδρες η πρόκριση έχει ουσιαστικά εξασφαλιστεί από τον πρώτο γύρο. Το γεγονός όμως ότι ο δεύτερος γύρος συμπίπτει με την τρίτη φάση του εφηβικού πρωταθλήματος στέρει από τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Μπλάνα 7 βασικά στελέχη της ομάδας. Έτσι ο ομάδα της Νίκης θα αγωνιστεί σε μεγάλο ποσοστό με σύνθεση ανάγκης, και επιστρατεύονται γι αυτό τον λόγο παλιοί αθλητές για να βοηθήσουν την ομάδα που ουσιαστικά δημιούργησαν με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους γι αυτή. Μεγάλοι χαμένοι πάντως είναι οι έφηβοι που θα χάσουν 4 αγώνες στους οποίους θα αγωνίζονταν και θα πρωταγωνιστούσαν.
Θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα οι: Μητούσης, Δανιήλ, Αθανασιάδης, Κόφφας, Χατζηγούλας, Κουρτίδης, Καρκαλίανης, Μακρής, Παρασκευάς, Ευαγγελινός, Μπλάνας Ιωαν., Σκοτεινιώτης.

Το πρόγραμμα της ομάδας:
2η αγωνιστική Σάββατο 7/05/2016
ΩΡΑ: 12:30 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΟΕΑ/ΝΑΒ
3η αγωνιστική Σάββατο 7/05/2016
ΩΡΑ: 21:00 ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
4η αγωνιστική Κυριακή 8/05/2016
ΩΡΑ: 11:30 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΓΣ ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
5η αγωνιστική Κυριακή 8/05/2016
ΩΡΑ: 20:00 ΝΕ ΛΑΜΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Οι αγώνες θα γίνουν στο κολυμβητήριο του Βόλου.
Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!

(Δελτίο Τύπου Τμήμα Υδατοσφαίρισης Νίκης Βόλου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις