Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 20χρονου στην Καρδίτσα

Η ιατροδικαστική εξέταση, που έγινε στον 20χρονο ποδοσφαιριστή από την Καρδίτσα ο οποίος κατέρρευσε ξαφνικά μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα, έδειξε ως αιτία θανάτου την ισχαιμία του μυοκαρδίου.

Ο 20χρονος Ηλίας Μπρέλλα, έπαθε ανακοπή την ώρα του αγώνα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου απέναντι στη Δόξα Αμπέλου. Ξαφνικά, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε τις αισθήσεις του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 20χρονο στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Ο γιατρός του αγώνα, αλλά και ένας συμπαίκτης του 20χρονου, φοιτητής ιατρικής, προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σήμερα, νωρίς το μεσημέρι, έγινε η ιατροδικαστική εξέταση, δείχνοντας πως ο θάνατος του νεαρού αθλητή οφείλεται σε ισχαιμία του μυοκαρδίου.

«Δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, έχει περάσει κανονικά από εξετάσεις… ένα παιδί πολύ δυνατό, πολύ δυνατός αθλητής… Μπήκε στις δώδεκα παρά πέντε στα αποδυτήρια, αλλάξαμε και μπήκαμε ξανά στο γήπεδο για τον αγώνα και 12:15 κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Χωρίς να έρθει σε επαφή με κανέναν. Ο πιο κοντινός παίκτης ήταν στα δύο μέτρα απ΄ αυτόν… έπεσε στο κενό…», περιγράφει σοκαρισμένος στην ΕΡΤ, ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Παλάντζας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις