Γκολ και νίκη ο Βόλος μετά από επτά επίσημα παιχνίδια

Ύστερα από επτά επίσημα παιχνίδια, πέντε για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο, ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες και στα γκολ. Απέδρασε με το “διπλό” από την έδρα του Ιωνικού, έφτασε τους 28 βαθμούς και προσπέρασε κατά ένα πόντο τον Άρη στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ, μετά από 18 αγωνιστικές.

Ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς ήταν ο παίκτης που είχε πετύχει τα δύο τελευταία γκολ του Βόλου στο πρωτάθλημα στις 10 Νοεμβρίου στη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό, τελευταία στη Σούπερ Λιγκ. Ο Σέρβος φορ ήταν αυτός που στη Νίκαια πέτυχε το γκολ με πέναλτι στο 91’ και έδωσε τη νίκη με 1-0 στους «κυανέρυθρους».

Ήταν μία νίκη… χρυσάφι για τον Βόλο, ο οποίος αύξησε στους έξι τους βαθμούς της διαφοράς από τον έβδομο της κατάταξης Ατρόμητο, στο κυνήγι για μια θέση στα πλέι οφ.

Το προσεχές Σάββατο ο Βόλος έχει δύσκολη αποστολή στο “Κλ. Βικελίδης”, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται μία θέση κάτω από τους “κυανέρυθρους” στη βαθμολογία και θα επιδιώξει να προσπεράσει και πάλι βαθμολογικά τον Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις