Κεραυνός Αγγελοχωρίου: «Το ποτήρι ξεχείλισε…»

Την οργή και την δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου μέσω ανακοίνωσής του για την απαράδεκτη όπως την χαρακτηρίζει διαιτησία στο ματς με τον Σβορώνο (2-2).

Η ανακοίνωση:

«Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου με λύπη και αναπόφευκτη οργή και δυσαρέσκεια αναγκάζεται να επισημάνει οτι έγινε μάρτυρας της απαράδεκτης διαιτησίας του κ. Κόκκινου από το σύνδεσμο Χαλκιδικής, με τραγικά λάθη και εξοργιστικές αποφάσεις, ειδικά στο πρώτο μέρος του χθεσινού ισόπαλου αγώνα με τον ΓΑΣ Σβορώνου στους Νέους Επιβάτες. Μια καταφανέστατη αδικία, που μας αφήνει με πολλά παράπονα, για δυο πέναλτι-μαρς που δε μας δόθηκαν στο πρώτο μέρος, ένα ανύπαρκτο πέναλτι που έφερε τη φάση του 0-1 και το σκεφτόταν… ώρα μέχρι να το δώσει και ένα ανύπαρκτο φάουλ, από το οποίο προήλθε το 0-2 του αντιπάλου. Ως Κεραυνός αποσκοπούμε μόνο στη διαφύλαξη του κόπου παικτών και των στελεχών που απαρτίζουν την ομάδα μας και μοχθούν καθημερινά.

Στα προηγούμενα ματς αδικηθήκαμε επίσης και μας αρνήθηκαν πράγματα κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι είδαμε οτι η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Το ποτήρι ξεχείλισε με τέτοιου είδους διαιτησίες, που υποβαθμίζουν το ποδόσφαιρο και την κατηγορία, αλλά και των ιδρώτα των παικτών μέσα στο γήπεδο. Φιλοσοφία του Κεραυνού είναι να φιλοξενεί άριστα ομάδες και διαιτητές στην έδρα του. Διαθέτουμε μια ομάδα με ποδοσφαιρική παιδεία και υγιή νοοτροπία, που φιλοδοξεί να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και το κάνει, παράλληλα με την έμπρακτη μέριμνα για ανάδειξη νέων παικτών.

Παραθέτουμε στο επισυναπτόμενο βίντεο τις κραυγαλέες φάσεις για να βγουν συμπεράσματα από όλους. Είναι κρίμα νεαροί διαιτητές που ξεκινούν τώρα τη σταδιοδρομία τους και φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα να έχουν τέτοια εικόνα και να εκτίθενται με τέτοιο τρόπο στο πανελλήνιο, ειδικά σε αγώνες που μεταδίδονται με κάλυψη μέσω διαδικτύου».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις