ΑΘ. ΜΠΙΛΗΣ: “Το μπαράζ είναι μονό παιχνίδι και μοιρασμένες οι πιθανότητες νίκης…”

Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε το βασικό μέρος της προετοιμασίας για την ομάδα της Αγχιάλου, για τον αγώνα κατάταξης κόντρα στην Αγ. Παρασκευή που θα γίνει το Σάββατο (7/5) στο γήπεδο το Βελεστίνου. Η ομάδα του Θανάση Μπίλη σε όλη τη διάρκεια της χρόνιας έδειξε ότι είναι ένα δυναμικό σύνολο…

κι αν δεν είχε προκύψει η αμέλεια με τη μη προσκόμιση της κατάστασης υγείας, πριν από τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής (Αίας Σούρπης-Αγχίαλος), που επέφερε -2 βαθμούς τιμωρίας, οι Αγχιαλίτες θα είχαν εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, έχουν πλέον μια δεύτερη ευκαιρία που θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν, επικρατώντας στον αγώνα κόντρα στην Αγ. Παρασκευή.
Σχετικά με την εν λόγω αναμέτρηση, ο τεχνικός της Αγχιάλου, Θανάσης Μπίλης, δήλωσε στο «goalpost.gr»
«Το μπαράζ είναι μονό παιχνίδι, οπότε κάθε ομάδα έχει 50% πιθανότητες να κερδίσει και να παραμείνει στην κατηγορία. Για το ποια τελικά θα επικρατήσει είναι ένα σύνολο στοιχείων που θα επηρεάσει το αποτέλεσμα, όπως το ποια ομάδα θα βρεθεί σε καλύτερη ημέρα, ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των παικτών, η κατάσταση του γηπέδου… Πιστεύω επίσης ότι και η μεγάλη αποχή θα επηρεάσει τις δυο ομάδες, καθώς έχουμε είκοσι μέρες που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα κι αυτός ο αγώνας καθυστέρησε πολύ να γίνει. Είμαστε όλοι ερασιτέχνες και δεν μπορείς να διατηρήσεις τους ποδοσφαιριστές σε υψηλό επίπεδο, με τόσο μεγάλο διάστημα αποχής, όταν αυτό δεν μπορεί να γίνει ακόμη και σε ομάδες που αγωνίζονται σε επαγγελματικές κατηγορίες…»
Για την ομάδα της Αγχιάλου πολύ σημαντική θα είναι η απουσία του Θάνου Μιδιάτη. Ο κεντρικός αμυντικός που αγωνίστηκε φέτος σε 22 αγώνες και τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος της προχθεσινής προπόνησης στο πόδι, σοβαρά όπως δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί σ’ αυτό το τόσο κρίσιμο παιχνίδι, από τη στιγμή που οι πόνοι στο γόνατο είναι έντονοι και δυσκολεύουν οποιαδήποτε κίνηση. Ωστόσο η τελική γνωμάτευση θα δείξει και το μέγεθος της ζημιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις