ΣΤ. ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗΣ: «Παίζουμε με αντίπαλο που δεν τον ξέρουμε και δε μας ξέρει…»

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αγ. Παρασκευής για τον αγώνα κατάταξης (μπαράζ) που θα γίνει στο Βελεστίνο το Σάββατο (5/7), κόντρα στην Αγχίαλο. Η ομάδα του Στ. Μαλακασιώτη από καιρό γνώριζε τη συμμετοχή της στην εν λόγω διαδικασία, καθώς η διαμόρφωση της βαθμολογίας…

τουλάχιστον δυο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ήταν τέτοια, που δεν άφηνε περιθώρια για ανακατατάξεις στις θέσεις που δινόταν η μάχη της παραμονής.
Έτσι, από καιρό οι παράγοντες της ομάδας είχαν τη δυνατότητα να την προετοιμάσουν, ώστε να επιτύχουν το καλύτερο γι αυτούς αποτέλεσμα που είναι η νίκη και η παραμονή στην Α’ κατηγορία. Σχετικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή Στ. Μαλακασιώτη στο «goalpost.gr».
«Δίνουμε ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, με τη διαφορά ότι αυτό θα κρίνει πολλά. Είμαστε έτοιμοι, παίζουμε με ένα αντίπαλο που δε τον ξέρουμε και δεν μας ξέρει. Παρόλα αυτά τον υπολογίζουμε και τον σεβόμαστε όπως κάθε αντίπαλο που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις