ΘΗΣΕΑΣ: Συνεχίζονται οι προπονήσεις… αναζητούνται οι αντίπαλοι!

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ομάδα του Θησέα,  χωρίς να λαμβάνουν υπόψη οι παράγοντες της ομάδας ότι  το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί εδώ κι αρκετές ημέρες. Αυτό συμβαίνει προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου να κρατιούνται σε μια σχετική φόρμα….

«Το διάστημα που οι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν ανενεργοί, ώσπου να μπούμε και πάλι σε ρυθμούς επίσημης προετοιμασίας, είναι πολύ μεγάλο και πλησιάζει τους τέσσερις μήνες. Αυτό είναι καταστροφικό για  κάθε ποδοσφαιριστή και πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για ερασιτέχνες, όπου είναι μικρότερος ο αριθμός αθλητών που θα έχουν την αυτοκυριαρχία και την υπομονή να συντηρούνται μόνοι τους τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι λοιπόν υποχρέωση μας, να συνεχίσουμε το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας κι από τη στιγμή που ο αριθμός των παιδιών που συμμετέχουν στις προπονήσεις είναι μεγάλος, δεν έχουμε λόγο να διακόψουμε. Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί κατά την περίοδο των εξετάσεων, διότι έχουμε πολλούς μαθητές που εκείνο το διάστημα είναι αφοσιωμένοι, κυρίως, στα μαθήματά τους», ανέφερε σχετικά στο «goalpost.gr» ο προπονητής της ομάδας του Θησέα, Δημήτρης Κόφφας.

Ωστόσο, για την ομάδα της Αγριάς, όσο και για κάποιες ακόμη ομάδες, η έλλειψη αντιπάλων για τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων αποτελεί πολύ σημαντικό πρόβλημα. Αυτό διότι δεν μπορεί το εκάστοτε τεχνικό επιτελείο αφενός να «σπάσει» τη μονοτονία των συνεχόμενων προπονήσεων κι αφετέρου να προσδώσει την ένταση που υπάρχει σε έναν αγώνα, ακόμη κι όταν αυτός είναι φιλικού χαρακτήρα…

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις