Βόλος: O Φελίπε Πιρές και η σύνδεση με ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Με κάποια χρόνια καθυστέρηση, ο Φελίπε Πιρές έστριψε το τιμόνι προς την Ελλάδα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έριξε άγκυρα στον Παγασητικό για λογαριασμό του Βόλου και την Τρίτη (17/1) ανακοινώθηκε από την θεσσαλική ομάδα ο δανεισμός από την ουκρανική Ντνίπρο.

Σημειωτέων πως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε (ως δανεικός) στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν στη Βραζιλία με την Γιουβεντούδε, γράφοντας συνολικά στο κοντέρ 11 συμμετοχές, 2 ασίστ και 671 λεπτά συμμετοχής.

Πιο παλιά έπαιξε σε Λειψία, Λίφερινγκ, Σάλτσμπουργκ, Χόφενχαϊμ, Αούστρια Βιέννης, Παλμέιρας και Ριέκα.

Κι όμως ο Πιρές παρότι πρωτάρης στα μέρη μας, εντούτοις κουβαλά στο ιστορικό του…άρωμα Ελλάδας!

Το καλοκαίρι του ΄18 κι έπειτα από την ολοκλήρωση του δανεισμού στην Αούστρια Βιέννης και την επιστροφή στη Χόφενχαϊμ, η ΑΕΚ εκδήλωσε ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τον τότε τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων», Νίκο Λυμπερόπουλο να σχηματίζει θετικό report και να «σκαλίζει» όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Εκτός από την ΑΕΚ το ίδιο καλοκαίρι την περίπτωση του Πιρές «ιχνηλάτησε» και ο Ολυμπιακός κι ενώ εκείνη την περίοδο ο Βραζιλιάνος winger συνεργαζόταν με το γερμανικό γραφείο «Rogon» βασικός συνεργάτης του οποίου είναι ο ομογενής ατζέντης, Πολ Κουτσολιάκος.

Ωστόσο στις συζητήσεις που υπήρξαν δεν αποδείχτηκε πρόσφορο το έδαφος για την μετακόμιση του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα.

Προϊόντος του χρόνου ο Πιρές συνέχισε στην Χόφενχαϊμ και τον Γενάρη του ΄19 επέστρεψε στη Βραζιλία και υπέγραψε (ως δανεικός) στην Παλμέιρας.

Εσχάτως ήρθε στην Ελλάδα και θα παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όχι με τη φανέλα της ΑΕΚ, ούτε και του Ολυμπιακού, αλλά του Βόλου.

Καλώς τον κι ας…άργησε!

Πηγή: sdna

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις