Δανεικός στον Μακεδονικό ο Κουτεντάκης

Την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ Β’, του κεντρικού μέσου Τίτου Κουτεντάκη, ανακοίνωσε ο Μακεδονικός.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τίτου Κουτεντάκη από τον ΠΑΟΚ Β, υπό μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν 2022/23.

Ο 19χρονος (22/08/2003) κεντρικός μέσος είναι γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγαλωμένος στο Τυμπάκι, στην ποδοσφαιρική ομάδα του οποίου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ δεν άργησε να διακρίνει την προοπτική του και του εξασφάλισε θέση στα δικά του τμήματα υποδομών, μέχρι που οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ο Κουτεντάκης μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη το 2018, κατέκτησε πρωτάθλημα με την Κ17 και την Κ19 του «Δικεφάλου», ενώ χρίστηκε και διεθνής, φορώντας το περιβραχιόνιο για την Εθνική Ελλάδας Κ17.

Ο Κρητικός αεικίνητος χαφ, με την τρομερή ενέργεια και το ασταμάτητο τρέξιμο, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο το 2020, ενώ πέρυσι, ένας σοβαρός τραυματισμός στον γόνατο διέκοψε την χειμαρρώδη πορεία του. Το καλοκαίρι ενσωματώθηκε κανονικά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ Β, με τον οποίο έχει καταγράψει έως τώρα 2 συμμετοχές (62′) στον Βόρειο Όμιλο της Betsson Super League 2.

Μπορεί να συνεχίζει να δίνει τους εντός έδρας αγώνες του στο γήπεδο του Μακεδονικού, όμως στο υπόλοιπο της σεζόν 2022/23 ο Τίτος Κουτεντάκης θα φορέσει τα πράσινα χρώματα του Μακεδονικού, «μετακομίζοντας» στην ομάδα μας ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ Β.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Τίτο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία στην ομάδα!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις