Μαρινάκης για SL2: “Λυμαίνονται το ποδόσφαιρο ο Λεουτσάκος, οι Γιαννάκηδες και όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες”

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ΕΕ/ΕΠΟ, για την άκυρη, σύμφωνα με την πρωτόδικη δικαστική απόφαση, απόλυση του τέως οικονομικού διευθυντή, Νίκου Κολιολιού, συνδέθηκε και έδωσε το παρών μέσω τηλεδιάσκεψης ο πρόεδρος της Super League και του Ολυμπιακού, Ευ. Μαρινάκης, επιστολή του οποίου είχε αναγνωστεί λίγη ώρα πριν.

Παίρνοντας το λόγο ο Μαρινάκης, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

«Έχετε κάνει την ΕΠΟ τενεκεδούπολη. Τι σημαίνει τενεκεδούπολη; Μια πόλη από τενεκέδες. Μην χαίρεστε εκεί μέσα όλοι σας, θα μπει εισαγγελέας και θα σας μαζέψει.Τον ανθρωπάκο αυτό γιατί τον διώξατε; (σ.σ. τον Κολιιολιό) Κύριε Αλεξίου σε άλλο κόσμο ζείτε; Δεν υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία από άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ;Στη Super League 2 αυτά που γίνονται, γίνονταν επί Θωμά Μητρόπουλου. Λένε για τον Παπουτσελη, αλλά τον ξεπέρασε αυτός που έδωσε το πέναλτι στον αγώνα του Ολυμπιακού Β με την ΑΕΚ Β.

Όλα γίνονται για να λυμαίνονται το ποδόσφαιρο ο Λεουτσάκος, οι Γιαννακηδες και όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες. Κατάντια, δεν ντρέπεστε;Παραιτηθείτε να μπει διοικούσα επιτροπή να ξεβρωμίσει ο τόπος.Δεν έπρεπε να γίνει διαγωνισμός για θέση εκτελεστικού διευθυντή;Ο Αυγενάκης είναι θεατής, θα έπρεπε να σταματήσει το πρωτάθλημα της SL2»

soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις