Για την πρόκριση στο πανελλήνιο οι παίδες του Κενταύρου Αγριάς

Σημαντικό αγώνα μπαράζ πρόκειται να δώσει η παιδική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, το Σάββατο 7 Μάϊου 2016. Θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας στο κλειστό της Κατερίνης στις 17.00.
Η ομάδα του Κενταύρου αφού αναδείχθηκε πρώτη στον όμιλο της Κεντρικής Ελλάδας, έχοντας μάλιστα μόνο νίκες στο ενεργητικό της, θα αντιμετωπίσει στον αγώνα του…

…Σαββάτου την ομάδα της Νάουσας, που αναδείχθηκε πρώτη στον όμιλο της Κεντρικής Μακεδονίας, με τον νικητή να προκρίνεται στην 8άδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο.

Η αποστολή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, καθώς η αντίπαλη ομάδα παρουσιάζεται πολύ δυνατή και από τα φαβορί για τη κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, αλλά οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου, υπό την επίβλεψη του Γιάννη Αθανασαράκη, έχουν προετοιμασθεί κατάλληλα όλες αυτές τις μέρες και θα προσπαθήσουν να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό, κοιτώντας στα ίσα τον αντίπαλό τους.
Εξάλλου το γεγονός πως έχουν φτάσει μέχρι αυτή τη φάση, με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία μέχρι τώρα (κερδίσανε εύκολα και με διψήφια διαφορά τερμάτων όλους τους αγώνες της πρώτης φάσης), είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τους νεαρούς αθλητές του Κενταύρου Αγριάς και την προσπάθειά τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις