Σταματίου: Ενώνουμε τις δυνάμεις για ένα νέο ξεκίνημα

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Σταματίου, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε τα εξής:

«Μου έγινε πρόταση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου να επιστρέψω στην ομάδα, αυτή την φορά ως προπονητής.

Σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος με την ομάδα σε δυσχερή βαθμολογική θέση κρίθηκε απαραίτητο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, διοίκηση, παίκτες, προπονητές και με την συμπαράσταση των φιλάθλων να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με σκοπό τη βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα που μαζί μας θα είναι και ο Γιώργος Καραμίχαλος ως ειδικός συνεργάτης της ομάδας».

Παραιτήθηκε από τεχνικός διευθυντής ο Τέλης Καϊμπαλίδης
Στο μεταξύ, μετά τη λύση στο θέμα προπονητή, την παραίτηση του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή υπέβαλε στην διοίκηση του Ολυμπιακού ο κ. Τέλης Καϊμπαλίδης με πολλές ευχαριστίες για την συνεργασία που είχε με όλους στην ομάδα.

Ο κ. Καϊμπαλίδης παρά το φόρτο εργασίας που είχε τον τελευταίο καιρό παρέμεινε στην ομάδα, μέχρι να βρεθεί λύση και σήμερα υπέβαλε την παραίτησή του για επαγγελματικούς λόγους.

«Επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα, παίρνοντας μαζί μου μόνο θετικά από μια άριστη συνεργασία με όλους. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ολυμπιακού που μου έδωσε την δυνατότητα και την ευκαιρία να προσφέρω από μια σημαντική θέση, που όμως απαιτεί χρόνο, που τώρα δυστυχώς δεν έχω και αν συνέχιζα δεν θα ήμουν πρώτος εγώ ικανοποιημένος.  Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τους ποδοσφαιριστές και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που στήριξε και στηρίζει τις καλές προσπάθειες. Εύχομαι το αύριο να είναι το καλύτερο για τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Τέλης Καϊμπαλίδης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις