ΑΕΛ: Πήρε δανεικό τον Τσιριγώτη

Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης προέκυψε για την ΑΕΛ, ανακοινώνοντας το βράδυ της Πέμπτης (19/1) την απόκτηση του Θοδωρή Τσιριγώτη με τη μορφή δανεισμού από τον Λεβαδειακό έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Οι «βυσσινί» αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Αχιλλέας Νταβέλης έτρεξε την υπόθεση, με τον 22χρονο φορ να καλείται να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα στην ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη.

Αναλυτικά: «Μετά από προσωπικό ενδιαφέρον και επαφές του προέδρου κ.Αχιλλέα Νταβέλη με την ΠΑΕ Λεβαδειακός από την περίοδο του Δεκεμβρίου, η ΠΑΕ ΑΕΛ μπορεί πλέον να ανακοινώσει ότι από σήμερα και ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο Θοδωρής Τσιριγώτης θα βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας.

Ο νεαρός επιθετικός, που έχει σημειώσει 18 γκολ τις δύο τελευταίες σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αναμένεται αύριο Παρασκευή 20/01 στη Λάρισα για να υπογράψει και επίσημα το συμβόλαιό του.

Ο Θοδωρής Τσιριγώτης είναι γεννημένος στις 23 Ιουνίου 2000 στην Αθήνα. Ξεκίνησε από τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, πέρασε από την ακαδημία του ΟΣΦΠ και ακολούθως αγωνίστηκε στην Επισκοπή και τον ΠΑΟ Β’, υπογράφοντας το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο με ομάδα της Super League 1, όπου μετράει φέτος 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις».

Και η ανακοίνωση του Λεβαδειακού: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της ομάδα μας, Θοδωρή Τσιριγώτη στην ΠΑΕ ΑΕΛ, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις