Μία επίσημη πρόταση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βολου, Νίκος Τσεκούρας και τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής που ορίστηκε για να διαχειριστεί το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα ενημερώσουν τα μέλη του συλλόγου στη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαΐου για τις επαφές που είχαν, τις συναντήσεις με τους αθλητικούς και πολιτικούς φορείς…

…και πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση γύρω από την ομάδα. Ο κ. Τσεκούρας θα αναφερθεί στους άξονες που θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα για να είναι σε θέση να επιστρέψει με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ θα ενημερώσει τη γενική συνέλευση για την πρόταση που έχει κατατεθεί για τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής έχει κατατεθεί επίσημα μόνο μία πρόταση και αν στη γενική συνέλευση υπάρξουν κι άλλες προτάσεις, αυτές θα συζητηθούν.
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα ζητήσουν από τα μέλη της γενικής συνέλευσης εξουσιοδότηση για την πραγματοποίηση επαφών με ενδιαφερόμενους για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη σύναψη συμφωνίας με αυτούς.
Όπως προαναφέραμε, αν δεν υπάρξει άλλη πρόταση, οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη θα κλείσουν τη συμφωνία με τα άτομα που έχουν ενδιαφερθεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα να ασχοληθούν με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν προχωρήσει πολλά πράγματα που αφορούν τη δημιουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, βάσει συγκεκριμένου πλάνου και εφόσον κλείσει το deal, θα τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες στελέχωσης του ρόστερ, θα ανακοινωθεί προπονητής, ενώ ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει και νέα γραφεία μέσα στην πόλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις