«Κανένας μπράβος, εγώ κι ο διερμηνέας»

Ο Κώστας Ντάβαρης μίλησε στο Sportal για τις καταγγελίες του Γάλλου ποδοσφαιριστή Αντουάν Λεμαρί.

Κατηγορηματικά αρνήθηκε τις κατηγορίες του Αντουάν Λεμαρί σε επικοινωνία του με το Sportal ο πρόεδρος του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης. Ο άνθρωπος, τον οποίο κατήγγειλε, μέσω του twitter, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Ο Κώστας Ντάβαρης διέψευσε τους ισχυρισμούς του Λεμαρί, λέγοντας: «Ζήτησε να τον συναντήσω. Ήθελε μόνο εμένα. Δεν εμπιστευόταν άλλον. Πήγα μαζί με τον διερμηνέα. Δεν υπήρχαν μπράβοι ή κάποιος άλλος μαζί μας. Μου είπε ότι ήθελε να φύγει. Τον ρώτησα αν είναι σίγουρος. Μου είπε ναι. Του ζήτησα τα κλειδιά από το διαμέρισμα και του είπα: «Άντε στο καλό…». Αν ήθελα να του επιτεθώ δεν θα δίναμε ραντεβού στο κέντρο της πόλης. Στον πεζόδρομο του Πύργου. Στο σημείο που εκείνη την ώρα κυκλοφορεί ο περισσότερος κόσμος. Ψεύδεται.»

Για τα εισιτήρια: «Το εισιτήριο το έβγαλα εγώ. Όχι ο μάνατζερ. Το έχω. Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να το κάνουν όταν φέρνουν παίκτη από το εξωτερικό. Όπως και το να εξασφαλίζουν τη διαμονή του.»

 

Για το διαμέρισμα: «Ήταν ο πρώτος που μπήκε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Είναι βαμμένο και έχει διπλό κρεββάτι. Ποιες κατσαρίδες και αηδίες… Λέει ψέματα. Η κουζίνα είναι ακόμα στο κουτί. Το ψυγείο, πρώτος το έβαλε στην πρίζα. Είναι όλα καινούργια. Τι ήθελε; Να του κλείσουμε δωμάτιο στην Μεγάλη Βρετάνια; Δεν γνωρίζω αν του είχε υποσχεθεί διαφορετικά πράγματα ο μάνατζερ από αυτά που συνάντησε εδώ. Μάλλον ήθελε να πάει σε άλλη ομάδα και γι’ αυτό έφυγε. Τα κλειδιά γιατί δεν τα έδινε; Τι τα ήθελε όταν μας ειδοποίησε ότι ήθελε να φύγει;»

«Εντός της ημέρας θα βγει ανακοίνωση από την πλευρά του Πανηλειακού για το θέμα. Έχουμε και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι το δωμάτιο δεν ήταν στην κατάσταση που περιγράφει ο παίκτης», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις