Αλώβητος από το “Κλ. Βικελίδης” θέλει να φύγει ο Βόλος με αντίπαλο τον Άρη

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΡΗΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται απόψε στις 8μ.μ. στη Θεσσαλονίκη για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Άρης υποδέχεται στο «Κλ. Βικελίδης» τον Βόλο, με τις δύο ομάδες να υπόσχονται όμορφο θέαμα.

Η βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τον Βόλο από τον Άρη είναι ένας βαθμός. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης με 29 βαθμούς, ενώ έναν βαθμό πιο κάτω είναι ο Άρης, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως αν ο Βόλος καταφέρει και φύγει αλώβητος από το σημερινό παιχνίδι, τότε θα κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα για τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Ο Βόλος έχει κερδίσει τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια με τον Άρη και θέλει να επαναλάβει τη νίκη που έκανε πέρυσι στο «Κλ. Βικελίδης». Να τονίσουμε, πως κανένα από τα επτά επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει, ως αντίπαλοι, οι δύο ομάδες στη Σούπερ Λιγκ δεν έχει λήξει ισόπαλο.

Η προετοιμασία των παικτών του Βόλου ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη. Ο Κώστας Μπράτσος δεν θα έχει σε ένα ακόμη ματς στη διάθεσή του τον Τάσο Τσοκάνη, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Κανονικά μετέχει στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Φελίπε Πιρές. Εκτός έμειναν οι Χαβιέ Ματίγια και Βίκτορ Φερνάντες.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Κώστας Μπράτσος, τερματοφύλακας θα είναι ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Λούνα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Εσκοβάλ και Πίρινεν. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μεταξάς και Μπαριέντος. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Ντέλετιτς και Τσιρίνος, με τον Μεσκίδα να παίζει πίσω από τον Οζέγκοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή μετέχουν και οι Κότνικ, Σιέλης, Ασλανίδης, Τάχατος, Καρτάλης, Γκάγκι, Σι, Κούτσιας και Πιρές.

Διαιτητής ο Κατοίκος
Ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί θα είναι οι Ιορδάνης Απτόσογλου και Μιχάλης Νιδριώτης, επίσης από την ΕΠΣ Αθηνών, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών) και Ανδρέας Φωτόπουλος, επίσης από την Αθήνα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Μπίκας από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις