Νίκη με ανατροπή για Αγία Παρασκευή στο μπαράζ, 4-2 την Αγχίαλο

Η Αγία Παρασκευή ήταν η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα κατάταξης, που έδωσε με την Αγχίαλο στο Βελεστίνο, καθώς επικράτησε με 4-2 των «βυσσινί». Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου υποβιβαστεί στην α΄ κατηγορία της ΕΠΣΘ, η Αγχίαλος θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στη β΄ ΕΠΣΘ. Το παιχνίδι των δύο Μαγνησιώτικων ομάδων διεξήχθη χθες στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου και άρχισε στις 17:00.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Είκοσι τρία λεπτά από την έναρξη της αναμέτρησης η Αγχίαλος προηγήθηκε με κοντινή κεφαλιά του Καπέσιου, έπειτα από σέντρα του Καραγιώργου από αριστερά. Στο 48΄ ο Μαρμαρινός με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 για την Αγία Παρασκευή. Τρία λεπτά αργότερα ο Μαλακασιώτης έκλεψε τη μπάλα από αντίπαλο αμυντικό και με κοντινό πλασέ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μαρμαρινού από μακριά στο 66΄ ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 3-1. Όμως, μετά από δέκα λεπτά ο Στατήρας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Τσιτσιρίκου, μείωσε σε 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 84΄ ο Κοτσέλος, ο οποίος αφού βρέθηκε απέναντι από τον Σοφιανό, έπειτα από την ωραία κάθετη μπαλιά του Κουτσιαρή, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Αγχιάλου για να προωθήσει στη συνέχεια τη μπάλα στα δίχτυα.

Σκόρερ: 48΄, 66΄ Μαρμαρινός, 51΄ Μαλακασιώτης, 84΄ Κοτσέλος – 23΄ Καπέσιος, 76΄ Στατήρας
Διαιτητής: Δημητριάδης
Βοηθοί: Σακκάς, Τριφωνίδης
Κίτρινες: 45΄ Φραγκογιάννης, 88΄ Αγραφιώτης, 91΄ Μαλακασιώτης – 43΄ Απ. Μπούτλας, 86΄ Καραγιώργος, 91΄ Φούκης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Λούμπαρδος, Βαν ντε Γουίχε, Χατζημητροφάνης, Σιγάλας, Αγραφιώτης, Μαλακασιώτης, Παπακώστας (46΄ Κουτσιαρής), Κοπάνας, Μαρμαρινός (78΄ Κοτσέλος), Φραγκογιάννης (59΄ Καραγιάννης).
ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Σοφιανός, Χ. Μπούτλας, Μαυρόπουλος. Τσαρδακάς, Απ. Μπούτλας (78΄ Κολώνης), Τσακόγιας, Ζητούδης, Καπέσιος (73΄ Στατήρας), Καραγιώργος, Μούσα (70΄ Σιγατζής), Φούκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις