Νίκησε τον ΠΑΟΚ Β’ και ανέβηκε στην 4η θέση

Οι Κυανόλευκοι νίκησαν 1-0 τον ΠΑΟΚ Β και πάτησαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Την πρώτη του νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ Β πανηγύρισε ο ΠΟΤ Ηρακλής το Σάββατο (21/01). Οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0 στις δύο μεταξύ τους περσινές αναμετρήσεις, όμως τώρα οι Κυανόλευκοι επικράτησαν 1-0 στο Καυτανζόγλειο και αναρριχήθηκαν στον πίνακα.

Ο ΠΟΤ Ηρακλής βρήκε νωρίς (5′) δίχτυα όταν από σέντρα του Βιτλή ο Γιουμπιτάνα με κεφαλιά νίκησε τον Μπαλωμένο. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα ως το φινάλε και να κατακτήσει το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ Β γνώρισε την 3η του φετινή ήττα και αυτή για τη 12η στροφή ήταν η δεύτερη διαδοχική.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ Β 1-0
Σκόρερ: 5′ κεφ. Γιουμπιτάνα
Κόκκινη: 90’+1′ Τασιούρας

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Τότσκα (72′ Κουντουριώτης), Σίλβα, Πατράλης (87′ Δόρης), Γιουμπιτάνα (87′ Κόκκορης), Τομάς, Άλεξιτς (79′ Παπαστεριανός).

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης (32′ Γρόσδης), Μιχαηλίδης, Μορικέλι (81′ Παναγιώτου), Ουεντραόγκο, Γιαξής (81′ Βασιλειάδης), Τασιούρας, Σπυρίδης (46′ Τζίμας), Σπυράκος (63′ Σμυρλής), Μπράντονιτς.

Διαιτητής Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Μπάλας (Τρικάλων)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις