Με Αλμωπό για το 6/6 η Νίκη

Το 6/6 θέλει να κάνει σήμερα η Νίκη Βόλου κόντρα στον Αλμωπό στην Αριδαία.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών ώστε να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή πριν τα δύο ντέρμπι με τους πρωτοπόρους.

Ο σημερινός της αντίπαλος προέρχεται από αήττητο σερί πέντε αγώνων, στους οποίους δέχθηκε μόλις ένα τέρμα στο 1-1 με τον Διαγόρα. Στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ με 1-0, δείχνοντας με ξεκάθαρο τρόπο πως παλεύει όλα τα παιχνίδια και δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γρομητσάρη, Αναστασίου, Μέτσε και Κάσσο. Αντίθετα επιστρέφει δυνατός ο Γιώργος Δεληζήσης. Την κυανόλευκη αποστολή που βρίσκεται από χθες στην Αριδαία αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Λογαράς, Ανδρέου, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Τσουκαλάς, Κριμιτζάς, Μορέιρα, Μπάλλας, Ολαϊζόλα, Μιλούνοβιτς, Μιράντα, Ροχάνο, Σιαφά, Τζιώρας.

Ορισμός πρόκληση με τον Σερραίο Αχιλλέα Αναστασιάδη

Τον αγώνα Αλμωπός Αριδαίας – Νίκη Βόλου που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 14:45, στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, θα διευθύνει ο Μάριος Σιντόρης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Ο διαιτητής από την Ηγουμενίτσα είχε σφυρίξει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Βέροια 1-1, στο Πανθεσσαλικό, στη 2η αγωνιστική.

Η δυσάρεστη έκπληξη για τη Νίκη βρίσκεται στους ορισμούς των βοηθών του αγώνα καθώς η ΚΕΔ όρισε πρώτο βοηθό τον Αχιλλέα Αναστασιάδη από την Ένωση Σερρών και δεύτερο τον Δημήτρη Δανδανόπουλο από την Ξάνθη.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Αναστασιάδης ήταν ο Β’ βοηθός στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Μακεδονικό, ο οποίος δεν κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε η Νίκη όταν σε δύο φάσεις η μπάλα φαίνεται να περνά τη γραμμή. Η Νίκη είχε υποχρεωθεί σε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας μετά από 3,5 χρόνια αφού διαιτητής και οι δύο βοηθοί διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. 

Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς από την Κοζάνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις