Στην Καστοριά δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός Β. στο ντεμπούτο του Κώστα Σταματίου

Με τον Κώστα Σταματίου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σήμερα στις 3 μ.μ. την Καστοριά εκτός έδρας, για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 3 μ.μ. και ο Ολυμπιακός επιδιώκει από το σημερινό παιχνίδι να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, επιζητώντας τη βαθμολογική και αγωνιστική του ανάκαμψη.
Μία νέα αρχή επιχειρεί σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο του τη φετινή σεζόν τον Κώστα Σταματίου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Καστοριά στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Το παιχνίδι έχει οριστεί να αρχίσει στις 3 μ.μ.
Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι διαθέτουν τις χειρότερες επιθέσεις του 2ου ομίλου με τον Ολυμπιακό να έχει πετύχει έξι γκολ και την Καστοριά ένα λιγότερο.
Προπνητής στην Καστοριά είναι ένα γνώριμο και αγαπητό πρόσωπο στους φίλους του Ολυμπιακού, ο Ηλίας Σολάκης.
Όσον αφορά την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καβουσάκης, με τον Μαργαρίτη στο δεξιό άκρο της άμυνας και τον Διαμαντόπουλο στο αριστερό, ενώ οι Ακριβόπουλος και Παπαϊωάννου θα είναι οι δύο στόπερ. Ο Καμπέρης με τον Κόλα θα τοποθετηθούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Ντινιωτάκη και Σκοπελίτη να επιχειρούν από τις δύο πτέρυγες. Ο Αναστασίου θα είναι ανάμεσά τους και πίσω από τον Καρατσόλη που θα παίξει στη θέση του σέντερ φορ.
Στη διάθεση του κ. Σταματίου είναι και οι Κατσαγεωργίου, Σιουμουρέκης, Μυλωνάς, Γιαρλέλης, Σταμπουλής, Παπαδήμος. Εκτός είναι ο Θεοδωρόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση και οι Κυρίτσης, Βρονταράς οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν από την ομάδα. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει και ο σύλλογος να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Διαιτητής ο Ασβεστόπουλος 
Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Τάσος Ασβεστόπουλος από την ΕΠΣ Κιλκίς, με βοηθούς τον Δημήτρη Αδραμάνη και τη Μαρία Σιώνη που ανήκουν στην ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κώστας Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις