Ελευθερόπουλος: «Οφσάιντ το πρώτο τέρμα του Αλμωπού»

Τις επιφυλάξεις του για τα τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του από δύο στατικές φάσεις που βρίσκονταν στον έλεγχο του Σερραίου βοηθού, κ. Αχιλλέα Αναστασιάδη, εξέφρασε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αλμωπό στην Αριδαία. Όπως ανέφερε ο προπονητής της Νίκης Βόλου ο βοηθός δεν θα έπρεπε να έχει οριστεί σε ματς της ομάδας του μετά τα όσα απίστευτα είχαν γίνει στην πρεμιέρα με τον Μακεδονικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Δυστυχώς θα ξεκινήσω με κάτι μη αγωνιστικό. Θέλω να πω ότι από τη στιγμή που υπήρχε όλο αυτό το θέμα με τον συγκεκριμένο επόπτη από την πρώτη αγωνιστική και υπήρχε όλη αυτή η προκατάληψη και η αναστάτωση για μία ομάδα όπως η δική μας που δεν ασχολείται ποτέ με τη διαιτησία και ζήτησε από την ΚΕΔ την αντικατάσταση ή να δηλώσει κώλυμα, μετά τα απίστευτα πράγματα που είχαν γίνει στον Μακεδονικό, τα γκολ του Αλμωπού προέρχονται από στατικές φάσεις που είναι στη δική του ευθύνη.

Θεωρώ στο πρώτο γκολ, στην αρχική κεφαλιά, σίγουρα είναι οφσάιντ, γιατί την μπάλα τη βρίσκει σταματημένος, δεν μπορεί να έχει πάρει τέτοιο προβάδισμα. Θέλω να πω πως ανεξάρτητα είναι δεν είναι, που για μένα είναι, γιατί να δημιουργηθεί αυτή η αναταραχή όλες αυτές τις μέρες και να μη γίνει αντικατάσταση του συγκεκριμένου επόπτη.

Δεν ευθύνεται σε κάτι ο Αλμωπός, έχει να κάνει μ’ αυτό το απίστευτο που είχε γίνει με τον Μακεδονικό με τον συγκεκριμένο επόπτη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, έγινε ένα παιχνίδι σε πάρα πολλή ένταση ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αήττητος ο Αλμωπός για πέντε αγωνιστικές, συν μία σήμερα έξι, κι εμείς με πέντε συνεχόμενες νίκες. Καταφέραμε να προηγηθούμε, ήμασταν μέσα στο πλάνο μας, δυστυχώς από δύο στατικές φάσεις με ότι προείπα και μεγάλες επιφυλάξεις, έκανε την ανατροπή ο Αλμωπός. Μετά ήταν πολύ δύσκολο σ’ αυτή την κατηγορία, στο δεύτερο ημίχρονο να αποκτήσεις ρυθμό. Πάρα πολλές διακοπές με παίκτες να πέφτουν συνεχώς κάτω. Παρ’ όλα αυτά ισοφαρίσαμε, πιέσαμε και είχαμε την ευκαιρία με την προβολή του Τζιώρα να ξαναπάρουμε το παιχνίδι.

Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε βαθμούς, έγινε όμως. Συνεχίζουμε, γιατί έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με τον Ηρακλή στην έδρα μας και τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Οπότε θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλη την εβδομάδα ώστε στα να πάμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις