Δεν σκοράρει, δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός Βόλου

Με ένα βαθμό στις αποσκευές του απέστρεψε στον Βόλο ο Ολυμπιακός από την Καστοριά. Οι δύο ομάδες έδειξαν γιατί έχουν τις χειρότερες επιθέσεις στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ύστερα από ένα μετριότατο παιχνίδι έμειναν στο 0-0. Ο Κώστας Σταματίου έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού και προσπάθησε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.
Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι, ωστόσο, πρέπει να σκοράρεις και για τον Ολυμπιακό Βόλου το γκολ είναι πολυτέλεια. Σ’ ένα ακόμη παιχνίδι φέτος η ομάδα έμεινε στο μηδέν και από τη στιγμή, τουλάχιστον, που δε δέχθηκε γκολ, απέσπασε έναν βαθμό στην Καστοριά.
Αναμετρήθηκαν, όπως προαναφέραμε, οι δύο χειρότερες επιθέσεις του 2ου ομίλου, με την Καστοριά να έχει πέντε γκολ σε 10 παιχνίδια και ο Ολυμπιακός έξι σε ίδια ματς. Το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να παράξουν παιχνίδι και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό του πλεονέκτημα από το 72’, όταν Καστοριά έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μηλιάτη.
Ακολουθούν δύο παιχνίδια έδρας για τους «ερυθρόλευκους» με Χανιώτη και Μακεδονικό Φούφα. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει πάση θυσία να κάνει δύο νίκες, προκειμένου να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, για να μην μπλέξει η ομάδα σε περιπέτειες από πολύ νωρίς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις