Σταματίου: “Οξυγόνο” και ο ένας βαθμός που πήραμε στην Καστοριά

O Κώστας Σταματίου με δηλώσεις του τόνισε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καστοριά, στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” έμειναν στο 0-0 εκτός έδρας, αλλά και για τη συνέχεια και τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Τη δεδομένη στιγμή είναι αλήθεια ότι υπάρχει επιπλέον άγχος στους παίκτες μας, εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων και της δεινής βαθμολογικής θέσης που βρίσκεται η ομάδα. Αυτή είναι η κύρια αιτία που δεν υπάρχει ηρεμία στην τελική πάσα και στα τελειώματα, με αποτέλεσμα να χάνονται απίστευτες ευκαιρίες.
Το χειρότερο είναι, ότι αυτή η κατάληξη ρίχνει την ψυχολογία της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανασφάλεια και να οδηγούνται οι παίκτες σε λάθη, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνονται.
Είναι, τουλάχιστον, θετικό το ότι η ο Ολυμπιακός στην κατάσταση που βρίσκεται πήρε έναν βαθμό, που αποτελεί «οξυγόνο» για την προσπάθεια που θα κάνουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η προσοχή, πλέον, στρέφεται στα δύο εντός έδρας παιχνίδια, τα οποία και θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Ζητάμε τη στήριξη του κόσμου, που ίσως είναι το μόνο φάρμακο τη δεδομένη στιγμή για να ανυψώσουμε την ψυχολογία των παικτών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις