Χρειάζεται νίκες ο Ολυμπιακός Β. για να βγει από το αδιέξοδο

Ο Κώστας Σταματίου ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου λόγω της αγάπης του για την ομάδα, ενώ είχε μόλις δύο μέρες για να δουλέψει και να προετοιμάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές, πριν το παιχνίδι με την  Καστοριά. Μπορεί να μην υπάρχει χρόνος στον Ολυμπιακό για να αλλάξουν άμεσα πολλά πράγματα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται νίκες για να «χτίσουν» ένα νικηφόρο σερί που θα τους βγάλει από το βαθμολογικό αδιέξοδο, ωστόσο και ο Κώστας Σταματίου χρειάζεται χρόνο να δουλέψει με την ομάδα και να περάσει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία, που τον διακρίνει ως προπονητή.

Πριν το ματς με την Καστοριά φρόντισε να μιλήσει στους παίκτες, να τους ανεβάσει την ψυχολογία και να τους δώσει να καταλάβουν, πως η ομάδα μπορεί να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία, αφήνοντας πίσω τους τις παθογένειες των προηγούμενων παιχνιδιών.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στις αρχές του παιχνιδιού, αν ο Αναστασίου ήταν πιο εύστοχος και πιο ψύχραιμος στη μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να σκοράρει. Θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι στη συνέχεια, αν οι «ερυθρόλευκοι» πετύχαιναν γκολ, καθώς θα διαχειρίζονταν διαφορικά το ματς. Πάντως, οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, με εξαίρεση τους Σκοπελίτη, Σιουμουρέκη και Μαργαρίτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις