Τραυματίας ο Μαργαρίτης στον Ολυμπιακό Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Είναι γεγονός πως το μικρό ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου έγινε ακόμη μικρότερο με τις αποχωρήσεις τεσσάρων παικτών, με αποτέλεσμα ο Κώστας Σταματίου να χρησιμοποιεί παίκτες από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου για να μπορεί να βγει η προπόνηση.

Η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειές της να ενισχυθεί η ομάδα σε καίριες θέσεις, όπου υπάρχουν κενά. Μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου υπάρχει μπροστά μία εβδομάδα και οι κινήσεις θα ενταθούν. Ωστόσο, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, καθώς δεν υπάρχει ανταπόκριση από ποδοσφαιριστές να έρθουν να παίξουν στον Ολυμπιακό, λόγω της διαμορφωθείσας κατάστασης στην ομάδα.

Από την άλλη είναι γεγονός ότι οι οικονομικές δυνατότητες της διοίκησης είναι περιορισμένες και δεν μπορούν να γίνουν μεγάλα ανοίγματα, όταν αυτό δεν το επιτρέπει η καθημερινότητα της ομάδας.

Ο Κώστας Σταματίου έχει εντοπίσει ορισμένους παίκτες, οι οποίοι στη δεδομένη χρονική στιγμή μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι, αν η διοίκηση είναι σε θέση να τους φέρει στην ομάδα, για να έχει ο Ολυμπιακός περισσότερες λύσεις στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Ακολουθούν δύο παιχνίδια έδρας για τους «ερυθρόλευκους» με Χανιώτη και Μακεδονικό Φούφα. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει πάση θυσία να κάνει δύο νίκες, προκειμένου να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, για να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Μέσα στην εβδομάδα θα φανεί, αν είναι σε θέση να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος όλη την περασμένη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Επίσης, ο Θανάσης Μαργαρίτης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Καστοριά (έχει ένα αιμάτωμα στο κουτουπιέ) και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις