Διπλή προσθήκη για Μακεδονικό

Την απόκτηση δύο των ακραίων επιθετικών ανακοίνωσε ο Μακεδονικός. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Ζαφειράκη και Κρις Ντόια Ντινγκάνγκα.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Ζαφειράκη!

Ο 26χρονος (14/06/1996) ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προερχόμενος από τον ΠΑΟ Ρουφ και τον Νότιο Όμιλο της Betsson Super League 2 όπου μέτρησε φέτος 7 συμμετοχές. Η Β Εθνική είναι μια κατηγορία που ο Ζαφειράκης όχι απλώς γνωρίζει καλά (έχει αγωνιστεί σε αυτήν, υπό την ονομασία Football League, με τους Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο), αλλά και της οποία έχει βρει τα… κουμπιά, αφού με τον Πιερικό πέρυσι, σε 28 συμμετοχές κατέγραψε 6 γκολ και 2 ασίστ (καθώς και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας)!

Ο Αθηναίος winger έχει, επίσης, αγωνιστεί στις ομάδες Κ20 του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Σμύρνης, στον ΑΟ Πεύκης, τον Ονήσιλα Σωτήρας (Β Εθνική Κύπρου) και στην Γ Εθνική με Επισκοπή, Ηρόδοτο και Άγιο Ιερόθεο.

Στον Μακεδονικός, ο Ζαφειράκης επέλεξε ως αριθμό φανέλας το 17.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αλέξανδρο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και μια επιτυχημένη θητεία στην ομάδα μας!

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κριστιβί (Κρις) Ντόια Ντινγκάνγκα!

Ο 18χρονος (02/11/2004) ακραίος επιθετικός είναι γεννημένος στην Κινσάσα, την πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Έχοντας την ευχέρεια να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, ο δεξιοπόδαρος χαρισματικός winger διακρίνεται για τα φυσικά του χαρίσματα – την καλή σωματοδομή και την ταχύτητα του – καθώς και για την τεχνική του κατάρτιση.

Ο Ντόια αγωνιζόταν στον Αθλητικό Σύλλογο Νιλόν (AS Nylon) στο Καμερούν και με τον Μακεδονικό κάνει το βήμα στην Ευρώπη με προσδοκία να καθιερωθεί και να δείξει το ταλέντο του. Ο νεαρός Κονγκολέζος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κρις στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται να παραμείνει υγιής και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις