Για την υπέρβαση στο Κίτρος

Με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα της δώσουν το δικαίωμα να ελπίζει στην κατάκτηση της 2ης θέσης, θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου κόντρα στην Πύδνα, σήμερα στις 17:00 στο Κίτρος. Η αποστολή της βολιώτικης ομάδας μόνο εύκολη δεν είναι καθώς η αποστολή απαρτίζεται από 14 ποδοσφαιριστές με τους περισσότερους «έμπειρους» να έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Στέφανος Ξηροφώτος, δεν έχει στη διάθεσή τους Παπαδόπουλο, Μπιτσάκο, Κανελλόπουλο, Κοτίτσας, Βρονταράς και Ιβανίδης οι οποίοι έχουν προστεθεί στις απομακρύνσεις των Παπουρτζή, Νοριέγα και Μπαλαράμπε.

Εκτός αποστολής είναι και ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με την Φαρκαδόνα. Αμφίβολος είναι ο Κώστας Κιπτίου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενώ ο Χολέβας φαίνεται να ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τίθεται στη διάθεση του προπονητή του. Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στο Κίτρος είναι οι εξής (στο επίσημο σάιτ της Νίκης δεν έχει αναρτηθεί επίσημη αποστολή): Στούκας, Σταμέλος, Αλεξανδρής, Ναουμίδης, Χολέβας, Τσορμπαντζής, Αναστασίου, Βέργος, Κιπτίου, Μέτσε, Κόλα, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης, Ματθαίου.

Η Πύδνα Κίτρους θέλει κι αυτή το θετικό αποτέλεσμα ώστε να κλειδώσει την 3η θέση και να συνεχίσει το θετικό σερί αποτελεσμάτων της. Ο Απόστολος Στύλος δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών και θα έχει στη διάθεσή του 22 ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Τσιούνης, Ταταρίδης (τραυματίες), και ο τερματοφύλακας Μπικιαρόπουλος.

Ο Σταύρος Τσιμεντερίδης, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Πύδνα Κίτρους – Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου στις 17:00 στο δημοτικό γήπεδο Κίτρους. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Χρήστος Παπαδόπουλος και Αλέξανδρος Μπαλιάγκας όλοι από την ΕΠΣ Κοζάνης. Δεν συμπεριλήφθηκαν οι Τσιούνης, Ταταρίδης (τραυματίες), και ο τερματοφύλακας Μπικιαρόπουλος. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Αστέριος Νίτσας από την Ένωση Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις