Τέλος Σάντσεθ και Ταχματζίδης από τον Μακεδονικό

Παρελθόν αποτελούν δύο παίκτες από τον Μακεδονικό. Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό Άνχελ Σάντσεθ και τον 24χρονο επιθετικό Χρήστο Ταχματζίδη, ο οποίος υπέγραψε στον Αλμωπό Αριδαίας.

Οι ανακοινώσεις:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άνχελ Αρέβαλο Σάντσεθ.

Υπογράφοντας τον Οκτώβριο στον Μακεδονικό, ο 24χρονος (13/08/1998) Ισπανός ακραίος επιθετικός έζησε το τελευταίο διάστημα τους πρώτους ποδοσφαιρικούς του μήνες μακριά από την πατρίδα.

Με τα πράσινα κατέγραψε συνολικά 9 συμμετοχές (5 ως βασικός, συνολικά 397 λεπτά), πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα κρίσιμο γκολ, το δεύτερο στη νίκη (2-0) επί του ΠΟΤ Ηρακλής.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Άνχελ για την προσφορά του και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του!

Η ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ταχματζίδη στον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο 24χρονος (18/05/1999) επιθετικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μακεδονικό τον περασμένο Αύγουστο, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του σεζόν με τον Εθνικό Σοχού στην Γ Εθνική.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο την Βέροια, περνώντας ως αλλαγή στο 90ό λεπτό, ενώ η δεύτερη συμμετοχή του έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Παρασκευής (20/01) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, περνώντας στη θέση του Σαραντίδη στο 64ο λεπτό.

Χωρίς να αλλάξει κατηγορία ή και όμιλο, ο Ταχματζίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Betsson Super League 2, μετά την μεταγραφή του στον Αλμωπό Αριδαίας.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Χρήστο για την προσφορά του στα πράσινα και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις