ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ: Γιατί επιλέχθηκε το γήπεδο Βελεστίνου;

Πολλοί αναρωτήθηκαν με ποιο σκεπτικό οδηγηθήκαμε στην επιλογή του γηπέδου Βελεστίνου για τη διεξαγωγή του αγώνα κατάταξης των ομάδων που τερμάτισαν στην 7η θέση, Αγ. Παρασκευής κι Αγχιάλου. Ποιοι ήταν οι λόγοι που πραγματικά οδήγησαν την επιτροπή της ΕΠΣΘ να επιλέξει αυτό το γήπεδο;

Η πρώτη σκέψη όλων, ως επιλογή γηπέδου, πήγαινε στο ΕΑΚ. Εκεί όμως υπήρχε πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο, στον οποίο γίνονται κάποιες εργασίες συντήρησης. Επίσης, υπήρξαν διαμαρτυρίες για τη διαφορά απόστασης που χωρίζει τις δυο ομάδες και θα είχε ως συνέπεια τη μεγαλύτερη παρουσία φιλάθλων της μιας εξ αυτών. Μια άλλη επιλογή ήταν το γήπεδο της Νεάπολης, σκέψη που γρήγορα εγκαταλείφθηκε εξαιτίας του κάκιστου αγωνιστικού χώρου, που δεν επέτρεπε να παιχτεί ποδόσφαιρο κι εγκυμονούσε κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.
Επιπλέον εντός της πόλης του Βόλου, αλλά και περιφερειακά αυτής σε κοντινές αποστάσεις, τα τερέν των περισσοτέρων γηπέδων είναι σε άθλια κατάσταση και σίγουρα δεν μπορούσαν να φιλοξενήσουν μια αναμέτρηση τέτοιας σημασίας.
Έτσι καταλήξαμε στην επιλογή του γηπέδου Βελεστίνου…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις