ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Φιλικό χτες, ρεπό σήμερα, πλήρης ένταση από αύριο!

Η προετοιμασία Ηρακλή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα χτες στο γήπεδο του Σέσκλου, κόντρα στην Ακρόπολη. Ο Γιάννης Φασουράκης είχε την ευκαιρία να κάνει διάφορες δοκιμές πριν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Αναλυτικότερα…

Ο προπονητής του Ηρακλή είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα και πρόσωπα, ιδιαίτερα χρησιμοποιώντας παιδιά νεαρότερης ηλικίας που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Ωστόσο, απαιτείται να ενσωματωθούν στην ομάδα όσο το δυνατό περισσότεροι ποδοσφαιριστές, διότι το μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί με τις υψηλές απαιτήσεις και τις πολλές μαζεμένες αναμετρήσεις, στο τέλος της περιόδου, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους τραυματισμών.
Επιπλέον, είναι σημαντικό να υπάρχει πλούσιο κι ετοιμοπόλεμο ρόστερ, ώστε να μπορεί η τεχνική ηγεσία να διαχειριστεί και το θέμα των καρτών, που είναι πάντα περισσότερες σε αναμετρήσεις όπου η σκοπιμότητα και η στρατηγική έχουν κυρίαρχο ρόλο.
Τέλος, μέσω του χτεσινού φιλικού ο έμπειρος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να ελέγξει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του, μετά το ρεπό της μιας εβδομάδας για την περίοδο του Πάσχα και πριν εισέλθουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την πρώτη αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στην έδρα του Διαγόρα Σεβαστής (ΕΠΣ Πιερίας).
Η ομάδα σήμερα έχει ρεπό κι από αύριο οι προπονήσεις επανέρχονται σε λογική προετοιμασίας επίσημου αγώνα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις