Πανελλήνιο ρεκόρ και όρια Εθνικής από αθλητές της Νίκης Βόλου (pics)

Η καλύτερη αθλήτρια στα 2α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Αθανασία Καρατσιβή,  επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση της και στην ημερίδα τεχνικής κολύμβησης της ΚΟΕ που διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας την Κυριακή 22/02/23, κατέρριψε ένα Πανελλήνιο ρεκόρ και παράλληλα έπιασε όριο Εθνικής ομάδας.

Δελτίο Τύπου τμήματος Κολύμβησης Νίκης Βόλου

Πιο συγκεκριμένα κατέγραψε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 1500 μέτρα επιφανείας με χρόνο 13:35:31. Ένα Πανελλήνιο ρεκόρ που κρατούσε από το 2006 (17 χρόνια) και ανήκε στην αθλήτρια Γεωργίου Ευανθία, κατεβάζοντας το μάλιστα κατά 5 δευτερόλεπτα.

Η συνέχεια δόθηκε από την Λυδία Παντελόγλου που κατέγραψε επίδοση ορίου Εθνικής ομάδας.

Πλέον  μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τους χειμερινούς αγώνες που θα διεξαχθούν στα Ιωάννινα 10-12 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή και της ομάδας μας.

Όλες οι επιδόσεις των παιδιών ήταν εξαιρετικές και είναι επιστέγασμα της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή της ομάδας κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, αλλά και των παιδιών που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις.

Η ΔΕ του τμήματος συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά, καθώς και τον προπονητή Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη μαζί με τη βοηθό του Ευθυμία Μπάγκου, αλλά και τους γονείς που στηρίζουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις