Ενσωματώνονται στον Βόλο οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ακόμη μεταγραφική κίνηση από την ομάδα του Βόλου. Όλα είναι ανοιχτά, με τους «κυανέρυθρους» να εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Πέντε είναι μέχρι στιγμής οι προσθήκες στο ρόστερ του Βόλου, στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, ενώ από την άλλη επτά παίκτες έχουν αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι Χαβιέ Ματίγια και Βίκτορ Φερνάντες δεν είναι στα πλάνα του Κώστα Μπράτσου. O Ματίγια έπαιξε για τελευταία φορά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (28/12). Μπορεί ο Ισπανός μέσος να έχει καταγράψει 13 συμμετοχές φέτος με την φανέλα του Βόλου, ωστόσο, μόλις σε τέσσερα ματς ξεκίνησε ως βασικός και μόνο σε ένα, αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

O Βίκτορ Φερνάντες αγωνίστηκε τελευταία φορά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Έκτοτε δεν έπαιξε σε κανένα ματς. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, πάντως, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, δίχως να αγωνιστεί. Έχει καταγράψει φέτος επτά συμμετοχές με την φανέλα του Βόλου και μόνο στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος, με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ ξεκίνησε στο βασικό σχήμα.

Όσον αφορά τους νεοαποκτηθέντες, ο Μίκαελ Τσιρίνος αρχίζει και «δένει» με την ομάδα (έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στα τρία τελευταία παιχνίδια), ενώ ο Έντσο Γκάγκι έπαιξε ως αλλαγή στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Ιωνικό. Ο Αργεντινός εξτρέμ αγωνίστηκε βασικός στο ματς με τον Ολυμπιακό για 80 λεπτά. Ο Αλέξανδρος Καρτάλης έπαιξε, ως αλλαγή, με ΟΦΗ, Ολυμπιακός και Ιωνικό, ενώ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη.

Οι Αρούνα Σι και Φελίπε Πιρές έκαναν ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Άρη, παίζοντας στα τελευταία 20 λεπτά. Στον Βόλο περιμένουν πολλά από τους δύο ποδοσφαιριστές, έχοντας εμπειρία από προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις