Σε οριακό σημείο ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά και την αποχώρηση του Γιάννη Ντινιωτάκη, ο Ολυμπιακός μετρά πέντε απώλειες στο ρόστερ, σε σχέση με τους παίκτες που ξεκίνησαν τη χρονιά και στην ομάδα έχει έρθει μόνο ο Θανάσης Μαργαρίτης.

Η διοίκηση οφείλει να κινηθεί άμεσα για να φέρει στον Ολυμπιακό ποδοσφαιριστές, καθώς απομένουν έξι μέρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και τα περιθώρια στενεύουν. Με δεδομένο ότι οι Ψιάνος και Ντινιωτάκης ήταν από τους ποδοσφαιριστές που αμείβονταν καλύτερα, σε σχέση τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και από τη στιγμή που εξοικονομήθηκαν χρήματα και από την αποχώρηση του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη (έπαιρνε ένα σημαντικό ποσό για τα δεδομένα της κατηγορίας), η διοίκηση μπορεί να ικανοποιήσει οικονομικά παίκτες για να έρθουν στον Ολυμπιακό, καθώς δεν χρειάζεται να κάνει υπέρβαση.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση και είναι άξιο σχολιασμού, για το σημείο που έχει φτάσει η ομάδα, είναι το γεγονός πως δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακού παίκτες που παίζουν αυτή τη στιγμή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Αν η διοίκηση δεν φροντίσει να έρθουν ποδοσφαιριστές, όχι μόνο για να καλυφθούν τα κενά, αλλά και να ενισχυθεί η ομάδα, ο Ολυμπιακός βαδίζει ολοταχώς προς την καταστροφή.

Σε απόγνωση βρίσκεται και ο προπονητής, Κώστας Σταματίου, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα για να τη βοηθήσει να βγει από το βαθμολογικό και αγωνιστικό αδιέξοδο και βλέπει πως το ρόστερ είναι εξαιρετικά μικρό και αποδυναμωμένο, σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε προετοιμασία των περασμένο Αύγουστο. Το σημαντικό, ότι δεν βλέπει φως, όσον αφορά την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις