Ο Άνθιμος έχει τον τρόπο… «λευκή» ισοπαλία με Παγασητικό!

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Ανθ. Γαζή και Παγασητικού σήμερα το πρωί, στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου Νηλείας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για τη Β’ ΕΠΣΘ. Παρόλο που υπήρξαν ευκαιρίες, καμία από τις δυο ομάδες δεν ευτύχησε να επιτύχει κάποιο τέρμα και να κερδίσει το τρίποντο…

Ο γηπεδούχος Ανθ. Γαζής μετά από δυο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες (από Δύναμις κι Ακρόπολη) πήρε ένα βαθμό αυτή τη φορά στην έδρα του και μάλιστα επί ενός αντιπάλου που έχει κάνει μεγάλο νικηφόρο σερί και φυσικά αποτελεί μια εκ των δυο κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας, έχοντας κατακτήσει ήδη την άνοδο.
Μάλιστα όλα δείχνουν ότι η ομάδα των Μηλεών έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει βαθμούς απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλό, τον οποίο είχε κερδίσει με 1-0 και στον α΄ γύρο (24/1) εκτός έδρας τότε…
Από την άλλη, ο Παγασητικός είχε να χάσει βαθμούς τέσσερις αγωνιστικές (συμπεριλαμβανομένης της εμβόλιμη 17ης), καθώς είχε την τελευταία ισοπαλία του με το ίδιο αποτέλεσμα (0-0) στις 26/3 και πάλι σε στο τότε εκτός έδρας παιχνίδι, τότε με τον Τοξότη.
Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν το γκολ της νίκης, όμως η σέντρα-σουτ του Ζιώγα από δεξιά στο 43΄ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Γκούρη, ενώ για τους γηπεδούχους το σουτ του Δανηλόπουλο απομάκρυνε αμυντικός του Παγασητικού πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή του τέρματος.
Επιπλέον, στο 15΄ κοντινό σουτ του Ρουμπάτη, έδιωξε σε κόρνερ ο Γκούρης, στο. 65΄ σουτ του Ρηγίνου, απέκρουσε σωτήρια ο Γκούρης, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Στο 84΄ ο Καρούτσος λίγο πριν σουτάρει μέσα από την περιοχή του Παγασητικού «αφοπλίστηκε» από αμυντικό τδων φιλοξενούμενων
ΑΝΘ.ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Βρακονταϊδής, Κωστάκης, Κουτσουνίδης, Περαντζάκης, Παρασκευάς, Κατσαρός (70΄ Καρούτσος), Λάσκος, Δανηλόπουλος, Μπακογιάννης (80΄ Σιδηρόπουλος), Ψαθάς (68΄ Αβλιάι)
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Χαλαστάρας, Μπερτζέμης, Δόσας, Στρούγγης, Ζιώγας, Β. Μιχαλόπουλος (Γάκιας), Ρουμπάτης (30΄ Σίμος), Καψιώτης, Μαγγιώργος (60΄ Ρηγίνος), Μπούρντα, Μπραχόλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις