Ένα γκολ σε οκτώ επίσημα παιχνίδια έχει ο Βόλος

Στον Βόλο υπάρχει προβληματισμός από το γεγονός ότι η ομάδα δεν είναι παραγωγική, όπως συνέβαινε στα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Αν ρίξουμε μια ματιά στα ματς του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, θα διαπιστώσουμε πως σε έξι παιχνίδια οι «κυανέρυθροι» έχουν σκοράρει μόλις μία φορά κι αυτή με χτύπημα πέναλτι κόντρα στον Ιωνικό. Αν προσθέσουμε σ’ αυτά και τα δύο παιχνίδια του Κυπέλου με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα μετρά ένα γκολ στα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια.

Βέβαια, θα πρέπει να δούμε και ποιες ομάδες αντιμετώπισε ο Βόλος, έχοντας βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αντιμετωπίζοντας ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη.

Ο Βόλος αυτή τη στιγμή έχει ένα σημαντικό «μαξιλαράκι» πέντε βαθμών από τον έβδομο της κατάταξης Ατρόμητο, όσον αφορά την προσπάθεια που κάνουν οι «κυανέρυθροι» για να παραμείνουν μέχρι τέλους στην εξάδα και να παίζουν στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Το προσεχές Σάββατο ο Βόλος υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον Παναιτωλικό σ’ ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει παρά πολλά για τον στόχο που έχει θέσει η ομάδα. Σε περίπτωση νίκης στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στη χειρότερη περίπτωση θα διατηρηθεί η διαφορά των πέντε βαθμών για τον Βόλο έναντι του Ατρομήτου. Αν μάλιστα η ομάδα του Περιστερίου έχει βαθμολογικές απώλειες στα Γιάννενα, απέναντι στον ανεβασμένο ΠΑΣ, τότε ο Βόλος θα κάνει σημαντικό βήμα για να καπαρώσει μια θέση στην εξάδα, καθώς θα μένουν έξι παιχνίδια και θα κρατά την τύχη στα χέρια του.

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει, αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει μετά από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε δυόμιση μήνες, ο Τάσος Τσοκάνης, με τον αρχηγό των «κυανέρυθρων» να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις