«ΝΙΚΑΡΑ για μια ζωή!»


Μοιράσου το άρθρο

Η αγάπη του για τη Νίκη Βόλου μετουσιώθηκε σε μία σημαντική, χορηγική προσφορά προς την ομάδα. Ο λόγος για τον Θοδωρή Κωσταρά και την επιχείρησή του, “Cut & Cook” που κοσμεί το μανίκι των επίσημων εμφανίσεων της βολιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά:

Επίσημος χορηγός η Cut & Cook

H ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την επιχείρηση Cut & Cook, καθώς το λογότυπο της εν λόγω επιχείρησης παίρνει τη δική του θέση στη φανέλα μας.

Ο Θεόδωρος Κωσταράς, από το 1983, μέσω της τοπικής του επιχείρησής του (Αναπαύσεως 54-56 με, Παπάγου, Νέα Ιωνία 384 46) προσφέρει αγνά, μαγειρευτά φαγητά, με πίστη στην ποιότητα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών.

Η δήλωση του Θεόδωρου Κωσταρά: «ΝΙΚΑΡΑ για μια ζωή! Το κατάστημά μας είναι στην Νέα Ιωνία, από μικρά παιδιά στηρίζουμε τη ΝΙΚΗ και φέτος έχουμε τη χαρά να αποτυπώσουμε αυτήν μας τη αγάπη ως χορηγοί και σε ό,τι άλλο χρειάζεται η ομάδα μας».

Ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος της ΝΙΚΗΣ, Γιώργος Αποστολακόπουλος, δήλωση για την εν λόγω συνεργασία: «Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση από τον κύριο Κωσταρά, ο οποίος αποτυπώνει την αγάπη του για την ομάδα εμπράκτως. Είναι σημαντικό και για όλους εμάς στην ομάδα να ξέρουμε πως δεν είμαστε μόνοι στη φετινή μας προσπάθεια. Θα ήθελα μέσα από εδώ να τον ευχαριστήσω εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου αλλά και προσωπικά. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να έχει πολλαπλά οφέλη και για τις δύο πλευρές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις