Προβλήματα στον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει Χανιώτη

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας (30/1, 15.00) με τον Χανιώτη στη Νεάπολη συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Ο Κώστας Σταματίου  δουλεύει με τους παίκτες πάνω στον τομέα της τακτικής, με τον Αλμυριώτη τεχνικό να έχει συλλέξει πληροφορίες για τον αντίπαλο για τον τρόπο που αγωνίζεται.

Ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Χανιώτης φιγουράρει στην 4η θέση της κατάταξης του 2ου ομίλου με 15 βαθμούς, αξιοποιώντας την έδρα του στα δύο τελευταία παιχνίδια, κερδίζοντας με το ίδιο σκορ (1-0) την Καστοριά και τον Μακεδονικό Φούφα.

Ο Κώστας Σταματίου δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Αντώνη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος είναι ακόμη εξαντλημένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε χθες ο Θανάσης Μαργαρίτης, ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στο κουτουπιέ από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Καστοριά. Ο 25χρονος αμυντικός δύσκολα θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Χανιώτη.

Ο Γιάννης Ντινιωτάκης, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την ομάδα, δεν προπονήθηκε ούτε χθες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις