23χρονος Ισπανός εξτρέμ στο στόχαστρο της Νίκης Βόλου – Παιχνίδια “αποδείξεων” με Ηρακλή και Πανσερραϊκό

Για αγώνες αποδείξεων είχε μιλήσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πριν το ματς με τον Αλμωπό, αναφερόμενος στην τετράδα παιχνιδιών που ξεκίνησε από την Αριδαία και ολοκληρώνεται μ’ αυτό με τον Παναθηναϊκό Β’. Ο κόουτς της Νίκης Βόλου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι η ομάδα θα κληθεί να δείξει το μέγεθός της.

Η τετράδα των αγώνων δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς η Νίκη απώλεσε δύο σημαντικούς βαθμούς στην Αριδαία, παρά το γεγονός πως σκόραρε δύο φορές. Πλήρωσε τα λάθη της στην αμυντική της λειτουργία και καλείται πλέον να βαδίσει με την «πλάτη στον τοίχο» στα επόμενα τρία παιχνίδια με Ηρακλή, Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό Β’.

Η διαφορά των οκτώ βαθμών από την κορυφή θα πρέπει να μειωθεί μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ώστε η Νίκη να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού. Για να συμβεί αυτό οι κυανόλευκοι θα πρέπει να κερδίσουν τον Ηρακλή στην έδρα τους και να πάνε στις Σέρρες με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Μοιάζει δύσκολη η αποστολή αλλά ο πρωταθλητισμός δεν έχει εύκολα παιχνίδια. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο υπάρχει πίστη πως η ομάδα θα ξαναμπεί σε τροχιά πρωταθλητισμού, ροκανίζοντας τη διαφορά από τους πρωτοπόρους.

Στον τομέα της μεταγραφικής ενίσχυσης η Νίκη κινείται για την απόκτηση ενός 23χρονου Ισπανού εξτρέμ που αγωνίζεται σε ομάδα της Γ’ Εθνικής της ιβηρικής χερσονήσου. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα πρέπει η ομάδα του να συναινέσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις