Λαμία μεταγραφές: Πώς έφτασε στο μεγάλο deal με Τόσιτς

Ηχηρή μεταγραφική κίνηση ολοκληρώνει η Λαμία, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζόραν Τόσιτς. Ο Σέρβος winger εκτός απροόπτου θα είναι σήμερα Πέμπτη (26/01) στην πόλη

Η Λαμία προχωράει σε μία μεταγραφική κίνηση που έχει προκαλέσει αίσθηση, καθώς πρόκειται για ένα από τα δυνατότερα όπλα της Σερβίας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια.

Ο λόγος για τον Ζόραν Τόσιτς, ο οποίος στα 35 του χρόνια έρχεται στην Ελλάδα για να βοηθήσει την ομάδα της Φθιώτιδας να πετύχει τους στόχους της. Στην ΠΑΕ αναμένουν στην πόλη -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τον 76 φορές διεθνή σήμερα, Πέμπτη (26/01).

Παίκτης 7 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Τόσιτς έμεινε ελεύθερος από την Τόμπολ (Καζακστάν) και η Λαμία εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που της δόθηκε και προχώρησε στην απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως το 2009 ο Τόσιτς είχε κάνει πράγματα και θαύματα με την Παρτίζαν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί Φέργκιουσον δαπάνησε 7.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Στη συνέχεια ο παίκτης δόθηκε δανεικός στην Κολωνία κι έπειτα πουλήθηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντί 9,5 εκατ. ευρώ κι εκεί για μία επταετία εκτοξεύθηκε.

Πώς κλείδωσε η συμφωνία με Τόσιτς

Ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, Πίτι, μέσω επαφών διαπίστωσε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος και προχώρησε τις απαιτούμενες επαφές. Το επιτελείο της Λαμίας πήρε το φάκελο του Τόσιτς, πληροφορήθηκε πως ο παίκτης είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι έτοιμος να βοηθήσει.

Παράλληλα, ιδιαίτερα ενίσχυσε την υπόθεση το γεγονός πως και ο Σέρβος έδειξε μεγάλη διάθεση για να παίκτης της Λαμίας και να βοηθήσει το σύνολο με την ποιότητα και την εμπειρία του. Έτσι, τα πράγματα μπήκαν σε μία ροή και η συμφωνία προχώρησε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις