Έβαλε φρένο στα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα πήγαν στο Αίγιο με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τους κρατούσε ζωντανούς στο κυνήγι της ανόδου… Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν, έμειναν στο 0-0 και πλέον οι ψάχνουν ένα… θαύμα για να τα καταφέρουν.

Το παιχνίδι άρχισε με τον Παναιγιάλειο να είναι καλύτερος και να απειλεί με τον Λινάρδο, χωρίς να φτάσει όμως στο γκολ. Πρώτη στιγμή που απείλησαν τα Τρίκαλα ήταν στο 42′, με τον Ναβάρο να μην προλαβαίνει να βάλει την προβολή, με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 0-0.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά καθώς γνώριζαν πως αυτό το 0-0 δεν τους κάνει… Έτσι, στο 67′ ο Αθανασόπουλος είπε «όχι» στον Ναβάρο, ενώ το ίδιο έκανε και στο 76′ σε σουτ του Φλίγκου. Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν τα Τρίκαλα, παραλίγο να πετύχει ο Παναιγιάλειος. Συγκεκριμένα, στο 78′ ο Λινάρδος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, στο 85′ ο Κρισμάρεβιτς πλάσαρε άστοχα τον Χιώτη και στο 89′ ο Γκούφας είδε τον Έλληνα γκολκίπερ να σώζει και να κρατάει το 0-0.

Αυτό το αποτέλεσμα πλέον κάνει την Κέρκυρα να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα κόντρα στον Απόλλων την Δευτέρα. Αυτό γιατί και με την ισοπαλία θα πανηγυρίσει την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, ενώ πλέον και η ΑΕΛ ψάχνει έναν βαθμό στο παιχνίδι με την Ζάκυνθο για να πανηγυρίσει και αυτή την επιστροφή της και μαθηματικά στη Σούπερ Λιγκ την επόμενη εβδομάδα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Ρέλλας (65′ Ζαχαρόπουλος), Κόλοκας, Παπαχρήστος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Σκαρτσίλας (54΄Ζουνίνιο), Μπουρλάκης (80′ Γκούφας), Γκατσέσα.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας (46′ Λαμπάκης), Ριζογιάννης, Σερζίνιο (76′ Φλίγκος), Στεφάνοβιτς, Ναβάρο, Χαροντάκης (46′ Δουκάκης), Κουσκουνάς

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις