Πιστολιά στην εκπνοή!

Η Καλλιθέα δεν έμεινε στις ανακοινώσεις οφειλών και με ανατροπή νίκησε 2-1 τον Κισσαμικό!

Οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές ήταν στην επικαιρότητα της Καλλιθέας τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» απέδειξαν ότι όταν μπαίνουν στο γήπεδο τα ξεχνούν όλα και φρόντισαν την Κυριακή (08/05) το απόγευμα να σπάσουν το αήττητο σερί έξι αγώνων που μετρούσε ο Κισσαμικός και, μάλιστα, με ανατροπή, η οποία ολοκληρώθηκε στο 91′ με τον Μιχάλη Φράγκο.

Η αθηναϊκή ομάδα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με αρκετά νέα πρόσωπα και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31′ με κεφαλιά του Τζημογιάννη. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Λουκά Καραδήμου έβγαλαν αντίδραση στο παιχνίδι τους και στο 37′ ισοφάρισαν με τον Σταμόπουλο. Ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν ευκαιρίες.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες απείλησαν κυρίως με στατικές φάσεις. Εκεί, λοιπόν, που όλα έδειχναν ότι θα έπαιρναν από ένα πόντο, ο νεοεισελθών, Μιχάλης Φράγκος έριξε την… πιστολιά. Ο επιθετικός των γηπεδούχων πέρασε στο ματς στο 67′ και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε σε κενή εστία έπειτα από σέντρα του Ηλιάδη, ο οποίος, επίσης, είχε περάσει ως αλλαγή.

Έτσι, η Καλλιθέα πλησίασε στους δύο πόντους την 6η θέση και τον Κισσαμικό, ενώ οι Κρητικοί γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά την 20ή Μαρτίου και το ματς με την ΑΕΛ.

Καλλιθέα – Κισσαμικός 2-1
Σκόρερ: 37′ Σταμόπουλος, 90’+1′ Φράγκος – Τζημογιάννης 31′

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Τσεκρέζι, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουχτάρης, Ευαγγέλου, Κατσικογιάννης, Τεγούσης, Τσίπρας (75′ Ηλιάδης), Σταύρου, Μασένα (59′ Ντουρμισάι), Σμυρλής (67′ Φράγκος).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιαγκιόζης, Τσουβαλτσίδης, Κουρτεσιώτης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Βλάχος (64′ Μάντζης), Σελινιωτάκης, Ν’ Γκουέμ (89′ Σμίλτος), Αυγενικού (80′ Βαττής), Ποκόνγκ, Σαπαλίδης.

Διαιτητής: Σκουλάς (Σερρών)
Βοηθοί: Μήταρης (Αν. Αττικής), Τζιλίρης (Πειραιά)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις