Δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές για τον Βόλο

Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Βόλου συνεχίζονται. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής, ως γνωστόν, αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο κι αυτός είναι ο Βίκτορ Φερνάντες, ο οποίος εδώ και καιρό δεν βρισκόταν στα πλάνα του Κώστα Μπράτσου.

Το ίδιο ισχύει και για τον Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος και αυτός έχει να αγωνιστεί με την ομάδα εδώ και ένα μήνα, με τελευταίο παιχνίδι αυτό με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στις 28/12. Ο έμπειρος Ισπανός μέσος έπαιξε φέτος σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος με την φανέλα του Βόλου, έχοντας αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς και στα 90 λεπτά (με τον ΠΑΟΚ), καθώς στα υπόλοιπα παιχνίδια είχε ολιγόλεπτη παρουσία.

Στον Βόλο, πάντως, δεν φαίνεται να έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Είναι πολύ πιθανό να γίνει μία ακόμη μεταγραφή, ωστόσο, δεν πρόκειται η ομάδα να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή, αν δεν βρεθεί κάτι το αξιόλογο. Υπάρχουν μπροστά τέσσερις μέρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, με το ρόστερ του Βόλου να αριθμεί αυτή τη στιγμή 26 ποδοσφαιριστές (μαζί με τους τρεις τερματοφύλακες), χωρίς τους… φευγάτους Ματίγια και Βίκτορ Φερνάντες και μαζί με τους Παπαδόπουλο και Οικονομόπουλο που είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις